Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyeti ile aldığım aracı 3 yıl kullandıktan sonra satarsam ne kadar vergi..?

ergün1

Üye
Konular
109
Reaksiyonlar
0
ötv muafiyeti ile aldığım aracı,3 yıl kullandıktan sonra,engelli olmayan bir kişiye satarsam,
2 yıllık ötv tutarımı ödemem gerekecek?

Yaralandığın %37 ötv ve 3yıldır ödemediğin mtv yi ödersin

engelli aracı kendi adına kayıtlı bulunduğu müddetçe mtv den muaftır. Aracı satıncada geriye yönelik ödeme olmaz.

ötv muafiyetli arcı 5 yıl dolmadan (örneğin 2. yıl sonunda) ötv yi ödeyerek satsam. tekrar ötv muafiyetli bir otomobil alabilirmiyim? yoksa 5 yılı beklemek zorundamıyım?

engeli plakalı arac satmak için ne yapmak gerekli

slm arkadaslar ben 3 ay önce kızımın üstüne ötv indiriminden faydalanarak bir arac aldık ben aracı satmak istiyorum 6 bin tl falan ötv den faydalandik onu ödesek satabilir miyim? ve ne yapmam lazım şimdiden tsekürler..

Başta ödemediğiniz ne kadar vergi varsa, hepsini geri ödemek koşuluyla aracınızı satabilirsiniz.

Ama unutmayın, 3 ay + 4 sene 9 ay'dan önce yeni bir aracı vergi istisnası ile satın alamazsınız

Üst Alt