Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV Oranı yüzde kaç? 5 yılı dolduran aracımı satmadan araç alabilir miyim?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
yakın zamanda 0 km araç alan varmı ne kadar bir düşüş oluyo ben geçen bayiyi aradım %31 düştüklerini söylediler
birde aracımı satmadan 2.aracı alabilirmiyim 5.yıl doldu

ötv değeri %45 nasıl %31 düşüyorlarmış anlamadım 2015 model hyundai aracım var düşünürseniz satmayı düşünüyorum

Total fiyattan %31 düşünce %45 ötv muafiyetli fiyati bulursunuz

dediğiniz gibi ötv %45 ama bayiler %31 düşüyor tmless hyundai düşünmüuorum sağolun wolsvagen cc veya passat düşünüyorum

Aracın vergiler dahil satış fiyatindan (Mtv hariç) %31 düşünce, aracın vergiler hariç fiyatına eklenen %45 ötv yi düşmüş olursunuz

%31 düşülür arkadaşım aracın anahtar teslim fiyatından düşülen fiyattır. kdv mtv çıkar kalan ücretten de %45 düşülür aynı mantıktır. 2015 fiesta aldım 25,000 tl ham fiyat 5 bin tl civarıda kdv işin içine giriyor böylece 30,100 tl ye geldi araç bana satış fiyatı 47 bin TL idi. yaklaşık olarak 15000 tl ötv +2000 tl de şirket tarafından indirim yapıldı + hediye olarak sensör ve bir kaç bişey hediye ettiler.

En pratik hesap;aracın normal satış fiyatını 0,69 ile çarpıp çıkan fiyat üzerinden pazarlık yaparsiniz

Üst Alt