Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı aracı A2 sınıfı ehliyet ile kullanabilir miyim?

Konular
31
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar ben atv 150 cc motor aldım otomatik vites elden firenli.
Ordu'da yaşıyorum ve bir sürücü kursuna gittim A2 H sınıfı ehliyet vereceklerini söylediler. yanlız A2 H sınıfı diye ehliyet ilk defa duydum.

Bende devlet hastanesinden şöyle bir rapor aldım.

''Bilateral Alt Ekstremitelerde Polio Sekeli ''
''Otomatik Şanzumanlı Fren ve Gaz pedalı ele uyarlı araç kullanır ( özel tertibatlı ) ''
'' H SINIFI SÜRÜCÜ OLUR''

Acaba bu rapor geçerli olurmu A2 H motor ehliyeti almama ?

bilgisi olan lütfen yardımcı olsun bana..

Vallaha A2 farklı bir ehliyet abicim. Mesela Bende B SÜRÜCÜ BELGESİ : ARABA KULLANIR
A2 SÜRÜCÜ BELGESİ:MOTORSİKLET KULLANIR.

Ben öle bişey görmedım valla hıc hayatımda. B-a2 e-a2 gördüm. Bendekıde b-a2

Merak ettim baktım netten var A2 motorsiklet ehliyeti ama H si yok:D Yanlış mı anladın acaba sen?

iyice sorup öğrenmek lazım acaba ehliyetli atv kullanıcısı varmı forumda?

Motosiklet ler tek tekerlekliden sırası ile iki teker, üç teker , dört teker . ve sepetli olarak kendi aralarında farklılık gösterirler . özürlü arkadaşlarımız da özürlerine uygun. imal , tadil ya da teçhiz ederek ve de ( H motosiklet ) tabir edilen sürücü belgesini alarak kullanabilirler . saygılar ...

Üst Alt