Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parmak amputasyonu ile araç alımı hakkında..?

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
21
arkadaşlar sol ayak 2-3-4-5 parmaklar tamamen ampute 1.parmak yarıdan ampute. Bu durumda ötvden yararlanılabilirmi ? Çünkü heyet raporu için hastaneye gittiğimde ortopedi doktoru h sınıfı ehliyet alır otomatik araç kullanır raporu vermesine rağmen fizik tedavi doktoru bir türlü ayak bileğini kullanıyor diye raporu imzalamıyor... Bu normalmidir yapılacak bişey varmıdır ?

"Otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli rapor almaya bak. Bir doktor cinslik yapıyorsa, başka bir doktoru/heyeti kolla...

2 hastanede aynı sonucu elde ettim reyisim çare yok kaldık böyle :(

Yani ille de B sınıfı sürücü belgesi mi veriyor o ceberrut doktorlar?

malesef üstadım. Zaten şu an elimde B sınıfı ehliyetim var sağlamken 2005 yılında almıştım. Doktorların dediği sen şu halinle normal araç kullanabilirsin sıkıntı yok diyorlar... Bi süre sonra ayağım uyuşuyor damarım %100 tıkalı kılcallarla besleniyor ayak diyorum o bizim alanımız değil deyip kesitiyorlar fizik tedvi ve ortopedistler...

Üst Alt