Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli hastasıyım. Emeklilik şartlarım nedir?

Ziyaretci1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar polio sekeli hastasiyim. Bir bacagim kisalik ve kas kaybi mevcut . Daha once rapora bas vurdugumda %12-13 gibi bir oran soylediler. Bende rapor almadim. 2000 senesinde ise basladim 7250 isgunum mevcut. Normal statuden primlerim yatti . Yasim 40 emekli olmam icin ne yapmaliyim yol yordam bilen var mi ? Malulen olursam emekli maasi cok az 7250gun doldurdugum icin normal statuden Emekli olurum diye dusunuyorum. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

2008_oncesi.PNG

Ziyaretci rapor almanız ve vergi indirimine başvurmanız gerekir. En az % 40 oranında rapor almanız ve vergi indiriminizin onaylanması halinde emeklilik talebinde bulunabilirsiniz.

Malulen emekli olmak için maluliyet cetveli'ne göre malul düzeyde işgücü kaybı bulunmalı. Durumunuz buna uygun değil.

Üst Alt