Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. GİH statüsüne geçmek istiyorum..?

memo02

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar... 9 buçuk yıllık Polis Memuruyum Psikiyatriye görünmek istiyorum ama dilim belirtir rapor verirlerse Gih veya Emekli olma ihtimali doğuyor...Ben emekli olmak istemiyorum 29 yaşındayım daha... Gih e geçmek istiyorum neler yapmalıyım ve Gih olunca memlekette çalışmak istiyorum ama tayin başka yere çıkarılırsa ne olur.

Slm.gih olabilmen için psikiyatrik rahatsızlığının d dilimine girmesi lazım.emn. teşk. Sağlık şartları yönetmeliğinin ruh sağlığı hsstalıkları kısmındaki d dilimine giren rahatsızlıklar 8 madde olarak belirtilmiş.d dilimi hdyet raporu alırsan zaten sana hangi il ve olçede çalışmak istediğini soracaklar. Başka yere tayin söz konusu değil.asıl mesele d dilimi heyet raporu alabilmektit.gerisi kolay...

slm memo ben de 9,5 yıllık memurum yaklaşık 5 yıl önce polislikten gihe geçtim.

Son düzenleme:
Üst Alt