Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protein C Eksikliği- Kan Pıhtılaşması rahatsızlığımla rapor alabilir miyim?

brs_lfc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar,
Forum konu başlıklarına baktım ama kan hastalıkları ile ilgili bir başlık göremediğim için konumu burada açtım. Kusurum olduysa affola.

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim.

Bendeniz doğuştan Protein C Eksikliği- Kan Pıhtılaşması rahatsızlığım var. Aranızda bu rahatsızlığa sahip olan arkadaşlarımız varsa bana ulaşabilirler mi ? Bu rahatsızlığım yüzünden engelli raporu almak istiyorum. Sizce mümkün müdür ?

b. Koagülopatiler (Hemofili A, B, C ve diğer faktör eksiklikleri, Von Willebrand Hastalığı Tip III)
1- Faktör Aktivitesi %2 'nin altında (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) 80
2- Faktör Aktivitesi %2-5 (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) 40
3- Faktör Aktivitesi %5 'in üstünde (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) 20
@brs_lfc ;
Geçmiş olsun öncelikle.
Yukarıdaki tablodan oran verilir. Bunun dışında sakatlık oranı cetveli 'nden HEMATOLOJİK HASTALIKLAR başlığını ve "VI . KOAGÜLASYON VE HEMOSTAZ BOZUKLUKLARI" bölümünü incelemenizi tavsiye ederim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Yukarıda belirtmiş olduğunuz faktör aktivitesi testini nereden yaptırabilirim ? Bu durumu ispatlamak ve rapor çıkarmak için nasıl bir yol izlemeliyim ?

Cevabınız için teşekkür ederim. Gerekli işlemleri en kısa zamanda başlatacağım.

Üst Alt