Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığım çıkarılırsa raporum sürekli olur mu?

KAN-KA

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Lütfen bilen varsa ve emin ise buna cevap verebilirmisiniz : Benim raporum %57 ancak bu raporda anskiyete (psikolojik) hastalığındaki %20 düştüğü zaman yinede %42 kalıyor bu durumda benim raporum sürelimi olur yoksa psikolojik rahatsızlıktan sonra yinede %42 olduğu için sürekli olarakmı onaylanır bunu bilen veya böyle bir durum yaşayan varsa cevap verirsenizi çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Merhaba anskiyete+major depresyon hastalığı bende de mavcut nasıl aldınız raporu ?

mrh. SLK 29 Benim ama KOAH+ŞEKER+TANSİYON'DA VARDI ONUN YANINDA BU RAHATSIZLIKDA VARDI O YÜZDEN BANA BU ANKSİYETE VERİLDİ ORANI %25 VE TEDAVİ İLE KISMEN DÜZELEN

Size özel mesaj attım dönüş yaparasanız sevinirim

Emeklilik işlemi

Herkese selam olsun; arkadaşlar benim bir sorum olacak şimdi benim raporum %57 oranla bir yıl süre ile kabul edildi. Bana gelen yazıda der ki. 05.09.2012 tarihinden itibaren 3.derece sakatlıktan 1 yıl süre ile vergi indiriminden faydalanabilir. Ancak benim 17 yıl'ımın dolması için 2013 mart ayında doluyor. Benim geriye tam 6 ayım kalıyor. şimdi ben bu durumda emekliliği verebilirmiyim. 6 ay sonra sgk'dan mı sevk alıp hastaneye gideciğim ayrıca sgk'mı hastaneyi belirliyor yoksa bizmi istekde bulunuyoruz. Bilen varsa lütfen cevap verirmisiniz teşekkürler

Yok o tarihte emeklilik dilekçeniz verip emekli olacaksınız yalnız rapor süreniz dolduğunda yeniden muayeneye gideceksiniz o günkü rapora göre yeniden değerlendirileceksiniz

Üst Alt