Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Radar cezası hakkında bilgisi olan ve yaşayan varsa cevap yazsın lütfen?

gönülyarası

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
Radara girildikten kaç gün sonra eve postalanıyor,ve netten bakıldığında gözükmüyor sonradan eve geliyor nette halen gözükmüyor deniliyor nereden takip edebilirim netten ?
E-Devlet sisteminden takip etsem gözükürmü ? yoksa motorlu taşıtlar vergi sorgulama kısmında ceza borcunuz yoktur yazıyor oradan bakılsa doğrudumudur nasıl öğrenebilirim ?
Son soru 110 km gidilmesi gereken yerde 180 km hızla girdim cezam ne olur nasıl hesaplanıyor bu oran :)

PTT yoluyla tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde ödersen %20 indirimli olur.Durdurupta ceza yazdılarsa yazdıkları andan itibaren başlıyor.
343,00 TL (Peşin 257,25 TL miş

70 km sınır olan yerde 98 ile yakalandım.343 tl. 15 gün içinde yatırırsan 257 tl.

bensalih1131;

Hocam başlığı okuduysan bilgisi olan ve yaşayan varsa yazsın lütfen demiştim,netten bulduğun yazıyı bende biliyorum.Ne kadar sürede elime geçer ceza ? Hız sınırının kaç kat üstüne çıkmışım o nasıl hesaplanıyor 110 km hızla gidilecek yerde 180 km ile girdim radara kaç katı oluyor bu ? nasıl hesaplanıyor ve kaç kat ceza olarak geliyor ??? biliyorsan bunları cevapla lütfen yoksa yazdığınız yazıyı bende okudum ve biliyorum...!

F.C.Ü;

kaç günde geldi ceza eline ? fiyat sabitmi ozaman katlamıyor mu ki ? :rolleyes:

Üst Alt