Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlıklarımdan yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Darkangel44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba

Benimde 2000 senesinde aldığım %50 raporum var ancak bende Ankara mağduruyum oranımı %36'ya düşürdüler.Acaba yeni cetvelde oranı düzeltirlermi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Raporumdaki durum ;
1 - Bilateral kosartroz
2 - sol alt ekstremitede 3 cm kısalık
3 - kas gücü tam
4 - sol kalça fleksion 90
5 - extansion 5 kısıtlı
6 - iç rotasyon 0
7 - dış rotasyon 0
8 - addüksion 3
9 - abdüksion 0

Bo dereceyle alacağım ne olabilir arkadaşlar

Darkangel44 öncelikle yeniden şansını dene evet oranlar yükseldi ama sende ne kadar etkili olur kimse kestiremez alın yeni raporu gönderin inşallah %40 ın üzeri onaylanır

Merhabalar Benimde bir sorum olacak bende 2008 yılında taksim eğitim araştırma hastanesinden %50 bilateral koksartroz rahatsızlığımdan dolayı rapor aldım fakat Ankaradan %36 dediler ve geri çevirdiler. Bu raporla tekrar vergi indirimine başvurabilirmiyim.Yada tekrar maliyeden sevkmi almam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.

Ortopedi doktoru 30+30 yazdı. Vergi indirimi alabilir miyim?

Merhabalar Arkadaşlar ben vergi indirimi için kurula girdim ve Ortopedi Dr. % 30+30 yazdı acaba vergi indirimi alabilirmiyim? Sonuç ne kadar zamanda bana ulaşır.

30+30 = % 51 yapar. Şimdiden hayırlı olsun :)

Arkadaşlar 15 gündür raporum hala vergi dairesine ulaşmamış

kıymetli darkangel44 . ilk başta yazmış olduklarınla %36 dan yukarı ankaranın onaylayacağını zannetmiyorum. ben de aşağı yukarı aynı rahatsızlıkla 4senedir %36 dan fazzla onaylamadılar. benim solda kalça protez. moralini bozzmak gibi olmasın ama durum bööle. yaşın kaç bilmiyorum. ben hipertansiyon %10 ekleterek yeni rapor gönderttim. sonuç bekliyorum. selamlar

Bülent Bey ;
Cevap Bugün elime Ulaştı ve Maliye % 35 le iade etmiş bana ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Saygılar

Zaman kaybetmeden, Maliye'ye itiraz dilekçesi yazabilirsiniz..

Şöyle bir dilekçe olabilir:

"Usulüne uygun olarak yetkili xxx hastanesinden alınmış %XX oranında işgücü kaybımın bulunduğunu gösteren raporumun Kurum sağlık kurulu tarafından %XX'e düşürüldü ve sakatlık indiriminden yararlanamayacağım tarafıma bildirildi. Konuyu düzenleyen yönetmeliğin İtiraz'ı düzenleyen maddesi gereğince bu işlemin yeniden değerlendirilmesini ve %XX raporumun onaylanarak sakatlık indirimi hakkımın tanınmasını arz ve talep ederim"

Benzer bir konu: http://www.engelliler.biz/forum/sak...animi-dusuren-maliyeye-itiraz.html#post940640

Evet, Hava'nın dediği gibi itiraz dilekçesi yazın Ankara'ya.

Üst Alt