Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor almak için kaç kez başvuru yapabilirim?

hhyilmaz58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
özürlü raporu için kaç sefer başvuru hakkı var .
bir sefer başvurudum %37 verdiler itiraz ettim yine %37 verdiler hastane başvuru hakkın kalmadı dedi

belli bir sayı yok... 1-2 ay bekleyin başka bir hastaneye tekrar başvurun... % 40 alana kadar başvurun bence...

%37 baypas ve hiper tansiyondan şimdi şeker 365 çıktı ve apandist ameliyatı geçirdim bunların yüzdesi kaç olur .
emekli olunca emekli maaşı düşermi özürlü raporu olunca

şu durumda rapor almak çok zor olduğunu biliyorum arkadaşım Allah kolaylık versin

şeker için tedavıye başlandı 2 tane hap içiyorum diabet doktoruna gönderdi diabet doktoruda yemek listesi verdi uygulama başladı yanı

Şekerden alınabilecek en düşük oran % 20.. % 37'lik raporunuza bu yüzde 20 eklenince, rapor oranınız % 50 olur.. Şimdi yeni rapor başvurusu yaptığınızda şeker hastalığınızıda belirtin..

Sakatlık oranı cetvelinden size şeker için "Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20" kısmından oran verilir..

rapor %50 verdiler ama tertibatlı yazmadığı için araba alamıyorum yeniden teribatlı almam için ne yapmam gerekiyor .tertibatlıyı nasıl yazdıracağğım acaba
ve kızımın üniversite harcı geri ödemesinde indirim varmıdır . varise nereye başvuru yapmam lazım

Üst Alt