Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı %38'de kaldı. Ne yapabilirim?

seyhmuska

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba ,17 09 2018 Istanbul osmaniye ssk da girmis oldugum saglik kurulundan
Ic hastaliklari:%19 Ortopedi%13 Kardiyoloji %10 toplamda %37 sürekli (24.09.2018)
Rahatsizliklarim hipertansiyon, hiperlipidemi karma,koroner arter hastaligi,dizimde bazi problemler...
sizce bundan sonra ne yapmaliyim?itiraz yolumu yoksa 6 ay bekleyip de yeniden basvursam.Hata yapmak istemiyorum.2 hafta önce pskiyatrik tedaviye (anksiyete bozuklugu) basladim.oradan bir oran cikabilir mi?

6 ay bekle. itiraz meşakatli

tesekkürler...diger arkadaslarin da tavsilerini bekliyorum.

seyhmuska

Merhaba. 2. Ve 3. Hastanedeki süreçler uzun mu sürüyor bilmemiz zor. Hastaneleri araştırın süreç uzunsa 6 ay bekleyin bence. Bazı hastaneler 2-3 ay sonrasına randevu veriyor. Gerçi itirazlı gelenleri daha erken alıyorlar. Ben itiraz etmiştim. İlk raporla 3. Rapor arasında 4-5 ay süre vardı ve çok yorucuydu.

Üst Alt