Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı %83. İtiraz edersem değişir mi?

Syakut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba, karın boşluğunda sarkom cinsi kitle var 3. Ameliyat oldum bir dönem kemoterapi aldım, onkoloji %80 verdi işitme kaybından %14 verdi, Baltazar formülü ile %83 olarak engel oranı verildi, itiraz edersem değişir mi, birde genel cerrah puan vermemiş verebilirler mi, deneyimli arkadaşlar cevaplayabilir mi, teşekkürler

@Syakut,

yüksek rapor ne işin yarayacak bilmiyorum ama oranının düşme olasılığı da var ağır engellilik durumu var mı raporda ?

genel cerrah veya onkolojiden 1 tanesi oran veriyor, genel cerrah 60 verebilirim en iyisi seni onkolojiye sevk edeyim oradan 80 alırsın diyor bir arkadaşa, öylede oluyor.

Ehliyetiniz varsa ötv indirimi ortopedik Engelliler e veriliyor Ehliyetiniz yoksa ötv indiriminden faydalanabilir araç kullanma hakkınız olmaz

Cerrah ve dahiliye onkoloji değerlendirmesi demiş, KBB sol 70 db-sağ 32 db demiş, onkolog en üst seviye 80 demişti zaten, KBB 70 db için 14 puan az oldu gibi

Üst Alt