Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım düşerse emeklilik iptal olur mu?

Yemliha Baylav

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 11/10/1969 doğumlu yum1986 sgk giriş var toplam gün 4802 gün var engelli vergi indirim baş vurdum %90 ağır engelli EVET rapor hastane rapor verdi 1 yıllık ankaradan cvp bekliyorum ne zaman sonuc gelir bilmem ama sonuç gelince baş vuracağım sorum şu ben emekli olunca rapor oranım düşerse emeklilik iptal olurmu

Yemliha Baylav %90 raporunuz %40 altına düşmez ve emekliliğinizde iptal olmaz bu nedenle

Son düzenleme:
Vergi indirimle SGK başvuruluyor emeklilik için.sizin herhalukarda 15 yildan fazla calismisiniz.raporunuz %40 tan fazla olsun yeter.SGK talep formuna yaslilik emekliliği yazarsiniz.normal emekliler kadar alirsiniz aylik

Yemliha Baylav

Hastane %90 ağır engelli raporunu size 1 yıl süreli mi verdi?

Bu nasıl iş anlamadım...1 yıl sonra ağır engelli birisinin düzeleceğini mi düşünüyor bu hekimler?

Beyin felci yani hemipleji hastalarında günü birlik değişiklik söz konusu o nedenle bir yıllık sanirim

Üst Alt