Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda araca dair değerlendirme yok. ÖTV'siz araç alımı için ne yapmalıyım?

Ata35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Selamin Aleykum benim %47 raporum var vergi indiriminddn yararlaniyom %18 ortapedik %35 suregen yani seker tansiyon rapor aldim raporumun arkasinda [/FONT]
[FONT=sans-serif]Ozel tertipatli araba uygundur ve H sinifi surucu belgesi alabilir degerlendirilemedi yaziyo vergi indiriminden yararlaniyom B ehliyetim var OTV DEN yararlanmak icin ne yapmam gerekiyo Yardimci Olurmusunuz[/FONT]

[FONT=sans-serif]Vergi indirimi engelli kimlik karti engelli istihtami engellilik oranini bildirir rapor[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bunlarda ewet yaziyo[/FONT]

[FONT=sans-serif]Tertipatli araba uygundur ve H sinifi surucu belgesi Otv degerlendirilemedi yaziyo[/FONT]

Ata35

manuel vitesli aracı kullanmaya mani bir engeliniz olmalı ki araç alımında vergi avantajından yararlanabilesiniz.

Eğer bu durum varsa, buna uygun kısıtlama kodu içeren B-engelli ehliyet ve doğru ibarelerin olduğu engelli sağlık kurulu raporu ile araç alımında vergi avantajından yararlanabilmeniz mümkündür.

Üst Alt