Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum % 90 olursa araç alıp kullanabilir miyim?

carsı18

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim % 70 raporum var ve vu raporu % 90 yapıp amcam benim üzerime araç alcak bir sıkıntı olurmu veya ileride ben kullanabilirmiyim

Ama sağ elim dogustan kapaliydi ameliyatla acildi özel tertivatli olmayacak degilmi hemde ehliyetim. yok daha

Rapor % 90 olursa, alacağınız aracı istisnasız herkes kullanabilir

Sizin sakatlığınız sağ elde ise, H sınıfı ehliyet aldığınızda kullanacağınız araçta özel donanım bulunmak zorunda. Yani, % 90 raporla alıacak aracınızı siz kullanamayacaksınız. Ve özel donanımlı araç alırsanız, onu da B sınıfı sürücü belgesi olan kimse kullanamayacak.

Yalnız elimi çok rahat kullanabiliyorum babamın arabasinda falan kullaniyorum yani b sınıfı ehliyet alsam olnazmi

% 90 rapor alabilirsen + sağ elde kısıtlılık olduğu halde B sınıfı sürücü belgesi alabilmek alabilirsen, o zaman vergi istisnası ile alacağın aracı sen de kullanabilirsin.

artık sistemde bütün herşey görünüyor arkadaşlar sen b sınıfı ehliyet için başvurduğunda senden sağlık raporu isticekler gittiğin dr anında görecek % 90 rapor ve bazı kısıtlılıkların var eğer o dr alabilir derse gerçekten şaşılacak bir durum olur ama senin için hayırlısı olsun

Üst Alt