Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

serkan abi bende aradım ankarayı buay sununa kadar %95 aralık ayı çıkacak dedi bayan

Tarihe " bir belgenin onaylanmasını 1 seneye yakın bekleyenler " olarak geçeceğiz.
Tarih bizi yazacak 🙃

2019 kasım
2020 tamamı pandemi kuşağı olarak tarihe adımızı altın harflerle işlemeli yazsınlar. :D

aynn onlardan ses çıkmıyor

5 gün sonra 2 yıllık raporumun 1 yılı bitiyor

Ağır uyku apnesi oranınız yüzde kaçtı devlet hastanesinde mi yattiniz özel hastanede mi

Dun yine cimere sikayet ettim heralde ondan bizim raporlar onaylanmiyor.allahindan bulsunlar.

Ankaraya süresiz giden raporum 1 sene süreli geldi,emekli oldum 3-4 ay maaş aldım tekrar rapor aldım oda süresiz ,geçen ay SGK raporu Ankara'ya yollamış ,şimdi Ankara ile görüştüm yeni yıl da. Şubattan sonra tekrar ararsın hemen çıkmaz dedi ,ilk rapor 6 ayda Ankara'dan geldi şimdi tekrardan aynı süreç Allah herkese yardım etsin

Benden sonra gelen olmadımı hiç
28.08.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
17.12.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Slm arkadaşlar size haberim var 20/12/2019 tarihinde süresiz olarak 44 raporunun gittiği gibi süresiz olarak eviste onaylamış olarak gördüm darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlar gelsin

Üst Alt