Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumla H değil B sınıfı ehliyet alabilir miyim?

kahraman67

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
2007 tarihli,yüzde 84 ve sürekli olan raporla vergi indirimi için muracat ettim fakat ankara bunu kabul etmedi ve ben 19.11.2013 de yeni bir rapor aldım. fakat bu raporum da h sınıfı ehliyeti alamaz ,ve ayrıca,5 yıl sürelidir denmiş.yüzde 67 olan bu raporla h sınıfı değil de b sınıfı ehliyet alabiliyorum.ben bu durumda nasıl indirimli araç alabilirim.

bu durumda h sınıfı ehliyet demek kişinin araç kullanımında yani el-ayak gibi uzullarda kaybı var ise ozaman bu sınıfa tabidir fakat böyle bir durum söz konusu değilse eğliyet almanız mümkün görülmüyor..örnek:%72 özürle ve vergi indirimi mevcut akciğer hastası sadece erken emekli olabiliyor . ÖTV muhaffiyeti mevcut değil.

Tamamen engelinizin ne ile ilgili olduğuna bağlı. Ama iş sadece H sınıfı ehliyet almakla da bitmiyor. Her H sınıfı ehliyeti olan indirimli araç alamıyor. Stresli bir süreç, hakkınızda hayırlısı...

Neden h sınıfı ehliyet verilmedi? Sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü olmaya mani bir durum yoksa, H sınıfı sürücü belgesi verilmesi gerekir.

Üst Alt