Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun nüshasını hastaneden alabilir miyim?

Fatihhhh

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Merhaba 17.01.2019 tarihinde diyaliz hastası olduğum için %90 engelli raporu aldım. Kocaeli'de yaşıyorum.Bazen istanbul'a da arkadaşlarımın yanına gidiyorum(İstanbul Kart çıkartacağım) kısacası raporum "e-nabız" da var ama "e-devlet" ve "ulusal engelli veri bankası"nda görünmüyor. Yeni verilen raporlarda karekod olduğu için sistemlerde görünüyor diyorlar.

-Araç alırken bana raporum da her ne kadar hastaneden aslı gibidir gibi mühürler olsa da noterde tasdiklememi istediler. e-devlet veya diğer sistemlerde görünseydi böyle bir noter olayına gerek yoktu diyor vergi dairesi ...
-İstanbul Engelli kart çıkartırken de ulusal veri bankası ve sağlık bakanlığı e-rapor sisteminde olması gerektiği yazıyor. Ben yarın raporu aldığım hastaneye gitsem günübirlik yenilenir mi ?

Ne yapmam gerekiyor.?

Üst Alt