Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renk körüyüm. Monoküler ehliyet kullanmak istemiyorum. Nasıl değiştirebilirim?

vanery

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim sorum şu çok karışık renkleri çıkartamadığım için renk körüsün diye ehliyet alamadım askerden sonra yasanın da değişmesiyle ehliyet alabildim 4 yıl sonra raporumu yenilemem için devlet hastahanesine sevk edildim ve orada aksi bi doktorla karşılaştım sağ %10/10 sol %4/10 olduğu halde ve itiraz etmeme rağmen bana moneküler B verdi bu durum beni rahatsız ediyor. Hatta trafikteki memurlar da şaşırdılar. Bu durumda benim sizce kullanmam gereken ehliyet moneküler midir yoksa hangi yolla bu durumu değiştirebilirim. ? Şimdiden Teşekkürler.

Monoküler sürücü olmanızın araç kullanımında size hiç bir dezavantajı yok. Ama ille de B sınıfı istiyorsanız, B sınıfı sürücü belgesi alabileceğinize dair yeni rapor almalı ve emniyete götürüp işleme koydurmalısınız.

Not: sürücü yönetmeliği

Çok teşekkürler peki bu raporu devlet hastahanesinden mi almam gerekiyor yoksa özel bir polikinikten mi almalıyım.

Üst Alt