Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Romataid artrid hastasıyım. Vergi indirimi için % kaç oranında rapor alabilirim?

muammer74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar,romataid artrid hastasıyım vergi indirimi için bana rapor verirler mi ,yada benim gibi rahatsızlığı olup alan arkadaşlar var mı .

Romatoid artrit için oran, vücudunuzda yarattığı sorunlar doktorunuzdan tarafından belirlendikten sonra verilir. Etkilediği eklemler için, etkilenme derecesine göre ayrı ayrı oranlar verilip Balthazard Formülü ile hesaplanır.. % 40 veya üzeri rapor alabilirseniz yararlanabileceğiniz haklar: Özürlülerin yararlanabileceği haklar ve haklarıyla ilgili site rehberi

Benzer Bir Konu: Romatoid artrit rahatsızlığı için rapor alabilir miyim?

Ek Bilgi olarak:Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler ve Hakem Hastaneleri

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sağolun,Çok zahmet verdim. Hakkınızı helal edin

Üst Alt