Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Romatoid Artrit için hangi oranda sağlık kurulu raporu veriliyor?

mlkmlk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Romatoid artrit rahatsızlığım var. Öğretmenim, ekpss için rapor almak istiyorum. Artritle ilgili olan forumdaki bütün konuları okudum :) Birkaç sorum olacak

1-Sadece romatoid artrite yüzde kaç oran veriliyor? (eklem hasarları hariç)
2-Başvurduğum hastanenin yaşadığım şehirde olması şart mı? (ekpss/öğretmenliğe başvuru için)
3-Tek tek bütün bölümlere muayene olduktan sonra heyet oluyormuş. Heyette tekrar inceleme yapılıyor mu? Yoksa rapor direkt olarak çıkmış mı oluyor? (Yeni bebeğim oldu, hastaneye tekrar tekrar gitmek sıkıntı olacak o yüzden soruyorum, heyet günü eşimi göndermek gibi bir umudum var..)

Bende selebral palsi hastasiyim eklemlerimde zafiyet var % 40 üstü rapor aldim hatta daha bu hafta aldim yardımcı olmak isterim ama hastalığın tam olarak ne oldugunu bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem.

@PİSİ

romatoid artrit hastalığında yüzde kaç verildiğini bulamadım? (eklem harabiyetleri hariç)

yardımcı olacak yok mu?

Üst Alt