Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağım felç, sol ayağım deformasyon olmuş. Otomatik vites ibaresiyle araç alımı?

ilhanyalcin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
1962 doğumluyum sağ ayağımda felç ,sol ayağım ise deformasyon olmuş x raporum var ağar sakat yazmakta.
2009 yılda almış olduğumda h sınıfı ehliyetim var ehliyetimde aynen kullandığı cihaz ve protezler; kısmında oto.vitesli özürlü aracı yazmakta raporumda araç konusunda her hangi bir ibare yok.
Bu durumda benim araç almamda her hangi bir sorun var mı ?
özel teçhizatlı olması gereklimi ?
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.

Üzerinde özel donanım bulunan aracı ÖTV istisnası ile satın alabilirsiniz.

Nasıl bir özel donanım olacağı sizin durumunuza bağlı. Her iki ayağınızı da kullanamıyorsanız gaz-fren elle kumandalı özel donanım lazım. Solu kullanıp sağı kullanamıyorsanız gaz pedalı sola alınmış özel donanım lazım...

Oturanboğa ilgine teşekkür ederim.
2009 yılda almış olduğumda h sınıfı ehliyetim var ehliyetimde aynen kullandığı cihaz ve protezler; kısmında oto.vitesli özürlü aracı yazmakta raporumda araç konusunda her hangi bir ibare yok.
Bu durumda benim araç almamda her hangi bir sorun var mı ?
sol ayağımı kullanıyorum bu rapor ve ehliyet yeterli olur mu?

Üst Alt