Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elimden engelliyim. ÖTV'siz araç almak için nereden başlamalıyım?

Durdane

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm İstanbul'da yasıyorum su an B Sınıfı ehliyetim var ÖTV indiriminden faydalanmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum
Engel durumum
Sağ el 1.3.4. Parmak ekstansiyonu fleksör tendon kesisi . Fleksiyon ve ekstansiyon kısıtlılığı.sağ el bilek ekstansiyon, fleksiyon kısıtlılığı

Yardımcı olursanız çok sevinirim ÖTV indirimi alabilirmiyim alamazmıyım

http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

Sağ elde ortopedik engel sayılır ve Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi 'den birine başvuru yapıp 'özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır' ibareli rapor alırsınız. Bu raporla sürücü kursuna yazılıp sadece direksiyon sınavına girerek B sınıfı ehliyetinizi vererek H sınıfını alabilirsiniz. Rapor ve ehliyeti aldıktan sonra da ÖTV-MTV'siz araç alırsınız.

Üst Alt