Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ gözüm görmüyor. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

kasım73

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sağ gözumden sakatım ve sıgortalı çalışiyorum ne yapmam lazım gözum sanki yok görmuyorm ama sağlam kimsede bilmiyor benden başka ne yapmam lazım

Tek göz kaybından % 32 oran veriliyor. Bu oran hiçbir işinize yaramaz..

benim bir akraba bir gozunden sakat maaş alıyor o nasıl alıyor

Belki o akrabanızın başka bir hastalığı vardır. Görünüş olarak bende sağlamım ancak hastalıktan dolayı %56 engelliyim.

Raporu eski tarihlidir,Mart 30 2013 tarihinde Sadi Konuktan aldigim raporda ustte yazdigi gibi yüzde 32 verdiler.. gecmis olsun..

2 gözü görmeyen bir komşum var %90 onunda buda garip değilmi tek gözde de &45 olması gerekmezmi?

Yeni raporlarda indirimmi uygulanıyor

iki gözün gördüğünü bir gözde görüyor sen o %32'yi alabildiğine şükret demişlerdi bana! lakin kulakta duymadığı için %42.2 alabildim 2006 yılında :)

evet ya tekgöze %32 vermeleri enz %50 olmasigerek biraz sacma geliyor bana tek gözle yola cikin bakalim karsidan karsiya gecerken nasil zorlaniyorsunu bende %52 cok zorlaniyorum yolda yürümek cok tehlikeli cok dikkat etmeleri gerek bu arkadaslarin ama isde gel görkü burasi türküye yok kardesimolmaz sana biz %32 veriyoruz bunu aldigina sükret %32 verinde o kisiye ne yapacak %32 nerde kullanacak ne isine yarayacak sacma hicverme daha iyi insanin pskolacisi bozuluyor

Üst Alt