Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ koldan %45 raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

harun_01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Ben 2 ay önce Bursa Devlet Hastenesi'nden %45 lik bir rapor almıştım. Geçen haftalarda babamla galerilerde otomobil fiyatları araştırırken bize en az %90 sağlık raporumuz olmasını söylediler.Benim sağ kolumdaki özürümün bırakın vites değiştirmeyi otomobil çalıştırmasına dahi gücü yetmiyor. Bunun için ne yapmam gerekir %45 lik rapora araç alınabilirmi?

Önerilerinizi bekliyorum...

"Vites kolu yükseltilmiş özel donanıma sahip araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli raporunuz ve H sınıfı ehliyetiniz varsa aracı kendiniz kullanmak şartıyla, araç alımında rapor oranının önemi olmaksızın ÖTV'den muaf olabilirsiniz.. Ve bu aracı babanız kullanamaz, yalnızca sizinle aynı rahatsızlığı paylaşan ve H sınıfı ehliyeti olan bi başka engelli kişi kullanabilir.. Galerininde sözünü ettiği budur, babanızın kullanmasını istiyorsanız %90 ve üzeri olmalıdır rapor oranınınız..
http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

Üst Alt