Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu başka hastaneye sevk verdi..?

Onur70

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba; 2003 yılına ait %65 surekli (epilepsi) raporum vergi indiriminde geçersiz sayildığı icin 24-04-2017'de Konya Numune hastanesine raporumu yenileme için gittim (ilk raporumuda vu hastaneden almıştım) ekstra olarak ağır uyku apnem içinde başvurdum

göğüs hastalıkları doktoru %20 verdi fakat çalışdıgım için 1 hafta epilpsi hapımı kullanmadım (depakin 500) ve yapilan tahlilde ilaç düzeyi 7 çıktı.
Raporun teşhis kısmına "Halen ilaç düzeyi tedavi edici düzeyde değildir, 3.Basamak sağlık kuruluşunca değerlendirilmesi uygundur.Sağlık kurulu kararıdır"yazılı.

Şimdi 3.basamak sağlık kuruluşu hangisidir ? direkt bu sevk ibareli raporla başka hastaneyemi gitmeliyim ?

Acil yardım bekliyorum. (İlaçlarıma düzenli başladım sabah-akşam)

Hem 30.5.2003 tarihli Tebliğ, hem Sağlık Bakanlığınca yayımlanan 05.06.2003 tarihli Genelge hem de yine Sağlık Bakanlığınca 15.8.2003 tarihinde yayımlanan Genelgeye göre,

Üçüncü basamak sağlık kurumu ifadesinden;*
- Eğitim ve araştırma hastaneleri,*
- Özel dal eğitim ve araştırma hastaneleri ile*
- Üniversite hastaneleri anlaşılacaktır.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki şimdi direkt araştırma hastanesine gidip baştanmı heyete gireceğim yoksa sevk yazan sağlık kurulu raporuylamı başvuracağım ?

Sevk le gitsen işin daha hızlı hallolur

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt