Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK Hizmet Dökümü sistem hatası..?

Akr3pKraL

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Bu gün E Devlette Hizmet dökümüme bakmak istedim şöyle bir uyarı var bu ne oluyor anlamadım ve endişelendim yani. İştende yeni ayrıldım 2 aydın çalışamıyorum. Hiç bir şey yazmıyor. 170 i aradım sistemsel bir hatadır diyor ama başkasının e devletinden kendi hizmet dökümüne bakıyorum onda bi problem yok. bu konu hakkında bilgi sahib olan varmı acaba?

[FONT=Tahoma]SGK Sicil NoDurumuİşe Giriş Tarihi4A Uzun Vade Hizmetiniz bulunmamaktadır!
[/FONT]

[FONT=Tahoma]İptal-İpka servisi bağlantı hatası.--->sgk4AIptaIpkaSicilSorgula(Long sgk4aSicilNo).[/FONT]

Farklı yerlerden ssk girişiniz olduğu için sistem tarafından iptal ipka uyarısı veriyor bağlı olduğunuz ssk ya uğrayıp işlemi düzeltirebilirsiniz veya sistem kendiliğinden de düzeltebiliyor bi süre sonra.

Üst Alt