Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şişli Etfal Sağlık Kurulu Raporu için randevu saati verilmedi. Kaçta gideyim?

istikbal

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Yarın (Pazartesi) için Perşembe günü Şişli Etfal'den Ötv indirimli araç alabilmek için randevü aldım. Fakat bana saat filan söylemediler. Sitelerinde kurulun 13:00'de toplanacağı yazıyor. Acaba kaç gibi orda olmam gerek bilen varmı? Geç kalıp günümü yakmak veya sabahın 7 sinde gidip orada boş boş beklemek istemiyorum. Daha önceden tecrübesi olan bir arkadaş varmı?

benim fikrim..doktorlar sabah 8 den önce :confused: gelmez..siz en iyisi en geç 9 da orda olun..

saat 8de orada olun evraklarinizi hazirlayip 1deki kurula kadar raporunuzu teslim ederseniz sizin yarariniza olur

İki saat öncesinde orada olunsa kafi diye düşünüyorum. Nedir son durum?

sabah doktorlar 8:30-09:00 arası gelir o saatlerde gidip muayene olursun 13:00 da da sağlık kurulu toplanıyor bir görünüp çıkarsın o kadar

başlık cevapsız kalmasın diye yazıyorum ne kadar erken giderseniz o kadar erken yol alıyorsunuz. Sabah saat 08:00 de oradaydım 35 kişilik kuyruk vardı :) diğer şişli etfal maceralarıma ait linkleri az sonra bu başlığa eklerim.

Üst Alt