Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Ne mutlu çalışabiliyorum diyene!

@Descartes

Siz 65 yaşına kadar çalışacak mısınız ? Siz artık yaş haddinden emekli olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,

Seni iyileşmeden tımarhaneden salıyorlar sonra sende ben akıllıyım havasına girip herkesi deli zannediyorsun Allah bilir kaç kez o tımarhaneye tıkıldın. Çok şükür ben kapısından bile geçmedim . Şimdi söyle kim deli kim akıllı😉

@Üzümlükekim, arkadaşın hastaneye yatmasını konu ederek mi atışıyorsun? Hastaneye yatmamış olmak bir üstünlük kriteri mi cidden?? Söyledikleri hoşuna gitmemiş olabilir ama böyle bir konudan vurmaya çalışmak?

@Üzümlükekim, hastalığı kastederek dememiş ki onu. Verdiğin cevaba demiş. Sen hastalıktan vurmaya çalışmışsın.

Tamam verdiğim cevaba karşılık bana deli demiş . Herşey belli ortada senin niyetin ne? Besbelli ruhsal hastalıkları olanlarla dalga geçmiş bundan anlaşılmayacak ne var.
@Pickle,

Son düzenleme:
@AlperKalaycı,

Kendimce bir karar aldım Artık , bundan sonra kaç sene çalışacağımla alakalı hiçbir yorum yapmayacağım

Elimden geldiğince insanları çalışmaya teşvik edecek şeyler yazmaya çalışıyorum ama bendeki rahatlık "bazılarına" batıyor

Üst Alt