Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatından sonra verilecek rapor oranı ne oluyor?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Lütfen bir yardım

2000 Yılında kıfoskolyozdan amelıyat oldum. kıfoskolyozum %45 ve platın takılı omur boyu kalcak. 2002 de numune hastanesınden %40 rapor aldım . fakat vergı ındırımı almamiştım. 2009 yılında tekrar vergı ındırımı için başvurdum.malıyeden bu defer %20 aldım 2015 in 3 ayında tekrar itiraz edip başvurdum . Şekerden %20 hipertansiyondan %10 vede kifoskolyozdan %15 oran verdıler toplamda %45 yapıyor fakat bana %39 rapor vedıler allah aşkına bu nasıl bir sistem süreklı olan kıfoskolyozdan %40 %15 nasıl düştü. burda arkadalar yazıyo sadece kıfoskolyoza %30 ıla %40 verılrıken anlamiş degılım 3 hastaıgım var adamlar % 39 verıyo ınsanlıktan yoksun kişişer..

ya bir puan ya valla üzüldüm gerçekten allah sabır versın hangı hastaneden oldunuz :/

bendede sol ayak bılegım donduruldu belımdede platın var ömür boyu kalacakmıs banada %25 verdiler ankara numune hastanesı :) itiraz ettik kagıdı beklıyoruz :)

son aldıgım dışkapı yıldırım beyazıt ankara :(

belındekı platın neden emre skolyoz falanmı

dıskapı yıldırım beyazıt hastanesınden rapor almak içiç basvurdum. hastalılarım şekerden tip1 den %20 hipertansiyondan %10 vede kifo skolyozdan %15 vermısler. toplamda %45 oluyor fakat balzaymır formulunden dolayı % 39 vermişler bilen varmı cıdden rakam bumu cıkıyor.1 puanla engelli sayılmıyorum 3 rahatsızlıgım var benı engelli görmüyorlar. şimdi 60 yasına kadar saglıklı ınsanlr gibi calısacagım revamı yaa

%45 degilde %46 verseydiler %40 sonuç çıkardı bence kurul a itiraz edin seker ve tansiyon normal diğer hastalığınızdan belki aran yükseltilebilir başka hiç bir rahatsızlığınız yok mu

Baltbazar diye bir formül var ondan hesaplaninca oran düşüyor birden fazla engeli olan

[FONT=sans-serif]kıfoskolyoz dan solunum testine girin bence bir oran çıkar [/FONT]

Üst Alt