Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağımda 2cm kısalık var. H sınıfı ehliyet alamadım..?

ercan78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben ercan %60 engelli raporum var bunun içinde % 5 oranında ortapedi sol bacakta 2 cm kısalık var h ehliyet için başvurdum kbü araştırma hastanesine h alamaz diye sonuç çıktı bacak kısalığı engelilik değilmiş h ehliyeti almak hakkım değilmi başka şehirdeki hastaneye itiraz ettim 2016 h ehliyet iptal olacak o zamana kadar beklemek mantıklımı

H sınıfı ehliyetler iptal mi olacak dediniz ? Benmi yanlış anladım...

2016 ocakta olcakmış yerine başka bir tip ehliyet verirlermi b tipinemi döner bilmiyorum

virago74 Yeni yönetmelik gereği ehliyetler değişecek . 5 yıl içerisinde hastane'den yeni yönetmeliğe uygun rapor ile ehliyetlerin değiştirilmesi gerekecek

3T3N1TY

Cevabınıza teşekkürler. Tamda bu ara bütün evraklarımı tamamlamışdım. H sınıfı ehliyet almak için sürücü kurslarından fiyat teklifi alıyordum. Sonrasındada otomatik vites bir araba almakdı niyetim.
Bu pozisyonda 2016 yı beklemem dahamı avantajlı olur ?

virago74

Siz işinize bakın. H sınıfı sürücü belgesi alsanız da bu yeni düzenleme için 5 yıllık geçiş süreci var. Yani, aldığınız H'yi 5 sene sonra değiştirmeniz gerek...

Üst Alt