Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacak polio sekeliyim. Araç alacağım..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba;

Rahatsız ediyorum Sizleri tekrar nacizane bir kaç sorum olucak.Allah izin verirse bayramdan sonra 0 araç alıcam yardımınıza ihtiyacım var.

1- H sınıfı ehliyetim var Otomatil vites kullanır ibareli; bu araç ben dısında herkes kullanabilir mi?
2-araç alırken nelere dikkat etmem gerekir?
3-Bayi ye ödenmesi gereken tutar sadece araç fiyatmıdır?Yoksa trafik tescil-sigorta VS bunları da bayi karşılıyor mu?
4-Bayinin bana sölediği sadece ÖTV ve bandrol ödemıyorsunuz dedi. dogrumu?
5-MTV taşıt vergisini bayimı halledicek?

simdiden tsk ederim.SORULARIMI cvp larsanız cok seviniri..

hayırlı günler.

dualarla...

1- Herkes kullanır
2- Kullanım amacına uygun olması(bagaja sandalye vs)
Yapacağınız km nin çokluğuna göre dizel/benzinli tercihi
Sedan, HB,SW kasa tipi olarak zevk ve tercih meselesi
Karar vermeden önce marka, donanım,performans, fiyat araştırması ve karşılaştırma.
Sıkı bir pazarlık.
3- Bayiye araç fiyatı, KDV, trafik tescil masrafları, sigorta bedelini ödeyeceksiniz.
4- Evet doğrudur.
5- Vekaletle bayi de halledebilir ama birçoğu yapmıyor, aracı aldıktan sonra kontrol edip gerekirse nakil vasıtaları vergi dairesine giderek mtv muafiyet işlemlerinizi yaptırınız.
Hayırlı olsun.

ufukalp bey;

tesekkür ederim verdiğiniz cevaplar için birde bayi bana araç fiyatı verirken trafik sigortası hariç dıyor. bu ne anlama gelıyor.

tskler

Ayrıca trafik sigortası ödeyeceksiniz anlamına gelir.

Üst Alt