Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bileği ayak dondurma ameliyatı oldum. Engel oranı ne olur?

harunaksaka49

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yaşım 22 8 Sene önce 6 Kattan düştüm. Sol ayağım kullanılamaz haldeydi 10 gün yoğun bakımda yattım

Bel leğen kemiğinde çatlak vardı beldende ayaktanda dışarıa demirler ile 2-3 sene yaşadım

Bel ve ayaktadaki demirler çıktı ondan sonra ayağa kalkıyordum ama bel ağrısı oluyordu ayriyetten , sol ayağımın parmak ucuna basıyordum düşük ayak sendromu oluşmuştu ayakta.

sonra ayak dondurma ameliyatı oldum his kaybı var ayakta bide parmaklarımı hareket ettiremiyorum %20 %25 kadar bi his var parmaklarda belimde ayakta kalınca uzun süre başlıyor yanmaya ağrıya bbu yüzden engelli raporu almak istiyorum bunun için oranları tahmini ne oluyor yeterlimi ?

normal yürüyorum dışardan baktığınızda sekiyorum tabi hele ki soğuk kış günleri sabah kalktığımda kas katı kesilmiş oluyor ayağım. Ekipriz raporlarınıda bulurum tahmin olarak % kaç rapor gelir tahmini düzeyde ?
yeterlimidir

Üst Alt