Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el parmaklarım ampute. Nasıl bir araç alabilir ve kullanabilirim?

ordulubora

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sol el parmaklarım kökten kopuk ve h belgem var ama 4 tane firma tertibatlı araçalırsın derken 5 firma alamazsın diye dışlar gibi harekette bulunuldu h belgesini veren hastane ve sürücü kursu

bendeki raporda %20 epilepsi görünüyor ama doktor 1998 yılındaki raporlarımı inceledi sol el 2 3 4 5 parmaklar kopuk yeni çekilen eeg lerim temiz hatta en son nöbetimi 4 sene önce geçirdim oda alkolü fazla kaçırıp ilacı almamamdan dolayı h belgem var RAPORUMUN TOPLAMI %49 BEN BU EPİLEPSİDEN DOLAYI ARAÇ ALAMAZMIYIM

Epilepsi araç alımında etkisizdir. Sol eldeki kısıtlılık araç alımına temel sayılır...

OturanBoğa;

epilepsi olan kişi sürücü olamazki dolayısıyla araçda alamaz . siz neden etkisiz yazdınız merak ettim yoksa kanun mu değişti ?

DADAŞ06

Yani, araç alımında etksizdir demek istiyorum. Doktor izniyle sürücü belgesi alınmışsa, bir şekilde sürücü belgesine sahipse kişi, araç alımında epilepsi değil bedensel kısıtlılık değerlendirilir.

Üst Alt