Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol elden engelliyim. Ehliyetimi aldım. Araç için ne yapabilirim?

MUSTAFA271969

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sol elden bende engelliyim %56 ötv iiçin gaziantepte 3 hastaneye basvurdum verdikleri karar ise sürücü olmaz kararı
tabi hukuk yollarına basvurdum ehliyetimi il saglık mudurlugunden aldım yeni ehliyet kaza gecırdıkten sonra aldım
başka yoldan ilerliye bılırmıyım acaba ?
maliyenin sevk ettıgı hastane den vergiden muaf raporu ile araç alabılırmıyıim ? engelilik ? HediyeRoj ? OturanBoğa ? yardımcı olursanız sevinirim

MUSTAFA271969

Afedersiniz mesajınızı yeni gördüm, sürücü olamaz ibaresi önemli bir etmen bu şekilde araç almanız söz konusu olamaz ki, esasen ÖTV indirimindeki mantık % 90 altı olmak koşuluyla sizin kullanımıza münhasır bir araç olmalı özel tertibat vs yaptırmak suretiyle. evvela raporunuzu değiştirmeniz gerekir.sol el ile otomatik vites almanız uygun olurdu neden surucu olamaz demiş doktorlar ?

Üst Alt