Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol elimde sadece 2 parmağım var. ÖTV indiriminden faydalanır mıyım?

Mert Engin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar ,
Bugun B sınıfı için Devlet hastahanesine başvurdum , doğuştan sol elimde sadece başparmağım vardı , ufak yaşımda ilerde bazı cisimleri kavrayayım ve tutayım diye ayağımdan alınan parmak yüzük parmağı yerine takıldı , allah şükür cisimleri tutabilir haldeyim hatta motor bile kullanıyorum ama gelde bunu devlet hastahanesinde ki doktora anlat. Bugun gittim sadece 10 saniye baktı sen H sınıfı alabilirsin dedi benim moralim bozuldu birşey diyemedim tamam dedim ... Şimdi büyük ihtimal H ehliyeti alacağım malum araba fiyatları çok pahalı hele otomatik araçlar benim merak ettiğim , elim yüzünden ÖTV'siz araç alabilirmiyim mümkün mu acaba ? Sonuçta bu doğuştan gelen birşey bende Manuel araba kullanmak isterim ama bana H veripte bana ilerde araba alırken indirim yapmazsalar düşüneceğim tek şey ben isteyerek mi böyle doğdum .
Yardmınız için şimdiden Allah razı olsun herşey gönlünüzce olsun.

Yazımından ötürü kusura bakmayın daha almanyadan geleli az oldu biraz kıt yazmış olabilirim :)

Üst Alt