Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol göz protez ve kalın bağırsak kanseri 3. evre hastalığından yüzde kaç oran alırım?

tarihçi_33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam sol gözüm protez ve monoküler b ehliyetim var ayrıca 5 yıl önce kalın bağırsak kanseri 3. evre hastalığından tedavi gördüm acaba yüzde kaç özürlü raporu verirler. kıscası engelli aracı alabilirmiyim?

Bir gözün görmemesi halinde %32 oran velirir (tedaviye cevap veren klinik evreli malign tümör (retinoblastom) varsa bu oran % 42 olur)

sakatlık oranı cetveli'ne göre tümden ya da belli bir düzeyde tedavi edilmiş barsak kanseri için hangi oranda rapor verileceğini bilemiyorum. Bilen var mı arkadaşlar?

3 evre kanser %20 oran veriliyor bu kansere bağlı doku kaybı varsa ve bu doku kaybı puan almayı gerektiriyorsa örnek veriyorum doku kaybından %15 alabiliyorsa %20 oran net olarak hesaplanıyor ve özür oranı %35 oluyor.

Üst Alt