Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kalça çıkığı femur başı yokluğu, 7 cm kısalık ve göz tembelliğinden % kaç oran..?

selocan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba

benim sol kalça çıkığı zeminde 7 cm kısalık ve femuar başı yokluğu ortopedik engelim bu fakat sanırım %40 geçmiyor ben H sınıfı ve MTV ötv için başvurcam Acaba göz kalp vb bunu artırabilirmiyim ayrıca Vucut kitle indeksim ise 40 'ın üzerinde fikirlerinizi bekliyorum

bende farklı hastanelerde aldığım 3-4 raporum var (2006 önce) sol kalça çığı femuar başı yokluğu zeminde 7 cm kısalık ve gözlerimde hafif görme tembelliği var

ayrıca başbakanlık özürlü kimlik kartı tc kimlik kartımda %40 oranında özürlüdür ibaresi var Sizce heyetten kaç kalırım

Tablo_3.4.png

Göz tembelliği için % 10-12 arası oran alınabilir..

Ancak araç alımı için zaten oranın önemi yok, ortopedik engeliniz olduğu için 1%'de olsa alabilirsiniz araç. http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-yararlanabilir-sorusunun-cevabi-burada.html

Kalbinizdeki rahatsızlığa konulan bir tanı var mı? Bacağınızdaki kısalıktan dolayı yürümenize yardımcı herhangi birşey kullanıyor musunuz? Koltuk değneği, baston gibi..?

Hem Bacı Hem Bey geçen hafta heyete girdim ve %40 raporumu aldım ama önceden belirtiğim gibi daha önceden bir çok hastaneden 4-5 adet heyet raporum vardı onlar incelendi ve raporumu aldım.

Üst Alt