Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda ne yapıyorsun?

@Mara, canım neden üzgün olduğunu bilmiyorum ama hayat kısa hiçbir sey icin üzülüp hayatini zindan etme mutlu olmaya bak🥰takma kafana hepsi geçer üzüldüğünle kalırsın...

@EMRAHBV, aynen benim sağım solum belli olmaz😂

@alitzelll🌈, O video benim ruhum, hayatın zorluklarını Nigel Mansell’a benzetiyorum ve önündeki Ayrton Senna'yı da kendime benzetiyorum. Onun gibi savunma yaparak, hayatın zorluklarını geçiyorum. O nasıl dönemin Dünya Şampiyonu'nu o çok zayıf aracıyla arkasında bıraktıysa ben de öyle bırakıyorum. 😉😊🇧🇷👏🏎🏆🏁💪

Al sana da 1992 Monaco savunması, bizim en küçük bir şeyde modumuz düşüyor. Adamın yaptıklarına bak. 😁 Huzurlarınızda (Monaco Prensi) Ayrton Senna- (Aslan) Nigel Mansell Formula 1 1992 Monaco Grand Prix'i, tarihin en büyük yarışı, en iyi savunması ve en büyük teke tek tur mücadelesi, motivasyon ilacı. 😁😉🇧🇷👏🏎🏆🏆💪 @alitzelll🌈

Üst Alt