Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporla emekli olanları kontrol muayenesine çağırırlar mı?

refaz

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba %46 ortapedik sürekli vergi indirimle emekli oluyorum 9709 günüm var nerdeyse normal emeklilik gibi.1.9.2017 aylik bağlanma diyor.kontrol muhanesi olurmu korkuyorum e devletten gözükmüyor 170 arasam soylerlermi acaba.oturan boğa

Raporunuz sürekli ise kontrol muayenesi istemezler. Isteme durumları 100/2 zaten sizin normal emekliliğinizde gelmiş. Telaşlanmayın.maaşınızı güle güle harcayın. Bende emekliliğe başvurdum. Sizin aylık bağlama süresi ne kadar. Işlemler ne kadar sürdü?

Özgür bey benim islemlerim 10.8.2017 kagitlari verdim 2 aya haber geldi.bu ara kurban bayramda girmişti araya.2 ay surdu.01.09.2017 aylik başladı diyor ama aylik bilgisi yok gözükmüyor 0 diyor.bakalim ne zaman yatcak

tahsis talep numaranızın son rakamına göre aylık günü belli oluyor. mesela benim 18 inde. siz muhtemelen kasım ayında eylül-ekim-kasım maaşlarınızı toplu alacaksınız.

a) Tahsis numarasının son rakamı 9 olanlara her ayın 17'nci gününden,
b) Tahsis numarasının son rakamı 7 olanlara her ayın 18'inci gününden,
c) Tahsis numarasının son rakamı 5 olanlara her ayın 19'uncu gününden,
d) Tahsis numarasının son rakamı 3 olanlara her ayın 20'nci gününden,
e) Tahsis numarasının son rakamı 1 olanlara her ayın 21'inci gününden,
f) Tahsis numarasının son rakamı 8 olanlara her ayın 22'nci gününden,
g) Tahsis numarasının son rakamı 6 olanlara her ayın 23'üncü gününden,
h) Tahsis numarasının son rakamı 4 olanlara her ayın 24'üncü gününden,
ı) Tahsis numarasının son rakamı 2 olanlara her ayın 25'inci gününden,
j) Tahsis numarasının son rakamı 0 olanlara her ayın 26'ncı gününden,
SSK maaş ödeme tarihi Cumartesi gününe rastlayan grubun ödemesi Cuma,

Üst Alt