Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürücü Olamaz raporu verildi! Nasıl itiraz etmeliyim?
İkamet dışında hiç bir ilde kurula giremezsin hatta ilçede bile kurula giremezsin. İtiraz edeceksin. Ankara için önce kırıkkale sonra Samsung a gönderecekler seni, tüm masraflar sana ait her 2 side olumlu karar verirse sürücü olur 1 tanesi olumsuz 1 tanesi olumlu karar verirse sürücü olamazsın.
beni ankara'dan kırıkkale sağlık il müdürlüğüne komisyona sevk ettiler, eğer ordan olumlu bir sonuç çıkarsa samsun'da komsiyona girmem gerekiyormuş, daha önce bu yoldan ilerleyen arkadaşlar oldu mu? nelerle karşılaştılar, dikkat etmem gereken şeyler var mı?tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
@peacemr,
2022 yılında bende Ankara dan Kırıkkale ye gittim, fakat sonuç değişmedi, olumsuz olunca Samsun a gitmeme gerek kalmadı, aradan 3 yıl geçti fakat zihniyet değişmedi, Ankara dan farklı bir sonuç vereceklerini sanmıyorum, sanki orası daha çok inceliyor gibi geldi bana. Rabbim yardımcımız olsun, ne olacak bizim bu ehliyetsizliğimiz bilmiyorum...