Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin için ne kadar süre geçmeli?

çanakkale

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ... Ben tayin hakkında son durum nedir bunu öğrenmek istiyorum. Ailemden uzak bir yere atanırsam, ailemin yanına kaç süre sonra tayinimi aldırabilirim yada yer değiştirme yapabilir miyim ? bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Bu durum kurumdan kuruma değişiklik gösterir.
Fakat 1 yıl içinde istediğin yere geçebilirsin. Diye tahim edilebilir.

kpss den tercih yapmaya çalışıyorum fakat, ikamet ettiğim ilden kadro yok bana göre çok tereddütte kaldım ailemden uzakta çok zor olur ama 1 sene veya 2 sene içinde ailemin yanına dönebilirsem biraz sıkıntı çekebilirim.

kadro açığı varsa. ayrıca akp partiden üst düzey tanıdığınız varsa istediğin zaman tayininizi gerçekleştirebilirsiniz. yeterki ankarada personel dairede insanınız olsun.

normalde 3 yıl. evliyseniz tayin isteyebilirsiniz. degilseniz beklemek.

Teammüller gereği aday memura tayin verilmiyor. Bu sadece teammül böyle bir kanunda yoktur. Fakat 1 yılın dolduktan sonra. tayin olabilirsin.Bunun dışında eğer yapabilirsen. Geçici görevle görevlendirme yapılabilir. Biraz zor ama imkansız değildir. Yani istenirse yapılmayacak bir şey yoktur.

Üst Alt