Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz kaybından %40 rapor aldım. Raporum %0'a düşürüldü. Ne yapmalıyım?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
4 yasında sol gözüme taş carpması sonucu kaybettim 1996 yılında işe başladım iş veren kırklarelı devlet hastanesıne gonderdı heyet raporu aldım % 40 ve işci bulma kurumu ve sosyal sigortalar kurulu 15 sene yı doldur emeklı olursun dedı ? vergıden yararlanmam ıcın luleburgaz vergı daıresıne gıttım devlet hastanesıne sevk ettı luleburgaz devlet hastanesınde heyete girdim 0 verdı luleburgaz sosyal hızmet kuruluna gıttım emeklı olurmuyum dıye % 40 alman lazım dıyorlar oncekı aldıgım % 40 raporra noldu ve neden ınsanları magdur edıyorlar nasıl bı devletımız var burası turkiye ?ben neyapmalıyım bukonuda .

Artık tek göz kaybı için % 32 oran veriliyor. İtiraz etsenizse % 0'lık raporunuza, % 32'den fazla oran alamazsınız malesef.. Başka rahatsızlıklarınız varsa onlarıda belirtmelisiniz..

Üst Alt