Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz ve alerjik astımdan ne kadar oran alabilirim?

hkn33

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlr ben yeni üyeyim bende bir sorum olacak benim 1996 ve 2001 yılı tarihli %40 engelli raporum tek gözden (sol), yıl 2013 alerjik astım rahatsızlığım var yaklaşık 1yıldır ilaç kullanıyorum sizce %' de kaç rapor alabilirim:confused: teşşekür ederim sevgiler saygılar. dostlar

halil kardeşim peki alerjik astıma %'de kaç veriyorlar yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum

%32 bir gözden veriliyor onu biliyorum ama alerjik astım için balthazar formülünden bakman lazım kardeşim.

kadir kardeşim bakarsan çok sevinirim benim için çok ama çok önemli teşşekürler

dostlar, (alerjik astım) 1 yıldır ilaç kullanıyorum %'de kaç alabilirm yazarsanız sevinirim..

Astım için alınabilecek oranlar;

1-Doğuştan veya kazanılmış akciğer, plevra ve göğüs kafesi hastalıkları veya akciğeri tutan diğer bütün hastalıklarda, solunum ve dolaşım fonksiyonunda bozukluk yapmışsa; Solunum Fonksiyon Testlerine göre değerlendirme yapılır;

A- Az etkilenme varsa:% 20
B- Orta derecede etkilenme varsa:% 40
C- Ağır derecede etkilenme varsa veya kronik korpulmonale gelişmişse:% 80

Tek gözünüz tamamen görmüyorsa % 32 alırsınız, iki oran Balthazard Formülü ile toplanır...

kelebek hanım çok teşşekür ederim sevgiler:)

Üst Alt