Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözü görmeyenlere verilen %32 oranındaki rapor nasıl yükseltilebilir?

xabd

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler...20 senedir tek gözlü olma muamelesiyle karşılaşıp...yaş 34 e dayanınca sen sağlamsın diye %40 rapor alamayanlar ne yapacak.sağlam işine almazlar,rapor vermezler...ne yapacağız..%40 a ulaşmanın hiç yolu yokmu..???lütfen cevap yol gösterirmisiniz..teşekkürler.

monoküler %20 verdiler gerisini psikiyatriden tamamaladım ama cok zor oldu yarında heyete girecem , göz %32 diyordu ama ocak ayında degişmiş oranlar bizzat göz dr. söyledi cok pazarlık yaptım ama %25 bile vermedi , heyet raporu cıkınca sonucu paylaşırım

piskologa söyle normalde olur diğer özden de bişeler vardır yapm bişeyler merhamet bekleme hükümetten

dün aldım raporu monoküler göz %20 psikiyatriden %30 vermişler toplamda %44 olmuş baltacı formülü saolsun , özürlü istihdamı ewet , 2022 den yararlanır ewet yazmışlar , herkesin %32 dedigi monokülere nasıl %20 veriyorlar anlamadım

Üst Alt