Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek kulak işitme kaybım var. B sınıfı ehliyetim iptal edilir mi?

cesur_yıldırak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm benim ismim yakup yıldırak benim e sınıfı ehliyetim vardı işyerinin rutin saglık kontrolünde sol kulagımın total kayıp oldugu görüldü beni bir üst hastaneye sevk ettiler heyete ordada durumum için b sınıfı ehliyeti için cihazla degerlendirilir dediler bende cihazla teste girdim ama sinirler öldügü için cihaz yararlı olmadı olmuyacakta ben ne yapmalıyım araç kullanamıcakmıyım ???

sürücü yönetmeliği'ne göre maalesef e sınıfı sürücü belgeniz iptal eidlir. Ticari araç kullanamazsınız. Sadece H sınıfı (ya da B sınıfı; bu doktorun kararına bağlı) sürücü belgesiyle otomobil kullanabilirsiniz (kullandığınız aracın arka camına işitme kaybınız olduğunu gösteren bi etiket iliştirmeniz de şart)

Üst Alt