Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diabet, parmak amputasyonu ve nöropatik ağrı için hangi oranda rapor verilir?

dalbal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 21 yıllık tip 1 diabetliyim 3×20 insülin kullanıyorum gecede 1×35 lantus alıyorum.orta derecede nöropatik ağrılarım var ellerimde alarak 600 kullanıyorum.sag gözümde ödem var.boynumda iki yerde fıtık var.sag el 3 ve 4 parmaklarım birinci büklümden kesik.acaba % kaç engelli raporu alırım.

lütfen bunu cevaplarmısınız.

Tamamen öngörü olarak söylüyorum toplamda bu rahatsızlıklarınızdan %60 gibi bir rapor alabilirsiniz diye düşünüyorum.

tahmini olarak yüzdeleride yazarsanız sevinirim.

komplikasyon yapmış tip bir diabete eklenerek tip1 diabete 30 diğr komplikasyonlar eklenerek tamamen doktorlara bağlı olmakla 55-60 arası alınabilir

tip 1 diabet

ben 21 yıllık tip 1 diabetliyim 3×20 insülin kullanıyorum gecede 1×35 lantus alıyorum.
orta derecede nöropatik ağrılarım var ellerimde alarak 600 kullanıyorum.
sag gözümde ödem var.
boynumda iki yerde fıtık var.
sag el 3 ve 4 parmaklarım birinci büklümden kesik.

acaba % kaç engelli raporu alırım.

lütfen bunu cevaplar mısınız.

dalbal

40 dan aşağı olmaz zannımca oda herşeye yeter araç alımı hariç

Üst Alt