Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet, hipertansiyon ve gözden aldığım oranı Ankara düşürür mü?

tkaya1907

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk olarak merhaba. 3 hafta önce bir hastaneye vergi muafiyeti ile ilgili başvurdum. 6 yıldır şeker 4 yıldır hipertansiyon ve sol gözümde göz tembelliği var. Gözden %11 Diyabetten %30 ve hipertansiyondan %7 verdiler. Salı günü heyete gireceğim. İlk olarak heyette ne gibi seyler oluyor? Doktor %40 heyetten alırsın dedi ama... Bide sizce hastane yani heyet sizce % kaç verir ve Ankara bir düşürme yaparmı yaparsa aç düşürür sizce?Şimdiden teşekkür ediyorum.

Toplamı % 42 yapar. Ankara düşürürse itiraz edersiniz..

Raporunuz Ankara'ya gönderildikten sonra 2-3 ay içerisinde sonuçlanır, takip edebileceğiniz numaralar Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

%44 Rapor aldım Ankara bu oranı düşür mü ?

Arkadaşlar merhaba

Büyük mükellefler vergi dairesi sevki ile gitmiş olduğum marmara üniv.pendik eğitim araştırma hastanesi vergi muafiyetine tip 1 diyabet tansiyon ve göz için başvurdum. yapılan tetkikler sonucunda dün heyete girdim ve doktorların sözle söylemi (şifayen) ile %44 verildiği söylendi. Vergi dairesi sevki ile gittiğim için rapor sonucunu vergi dairesine yollayacaklarını söylediler.

Sizce ankara bu oranda bir düşürme falan yaparmı ?

Şimdiden teşekkürler.

Bunu kimse bilemez. Düşürülebilirde, olduğu gibi onaylanabilirde. Bekleyip görmekten başka yol yok malesef..

Arkadaşım heyete girmeden sana oranı kim veriyor tansiyon en az %10 nasıl %7 verildi imkansız

Heyete girmedim demedimki heyettekiler %44 olduğunu söyledi. Ama vergi dairesi sevki ile gittiğim için raporu vergi dairesine yollayacaklar. Valla doktor tansiyon hastası olduğumu biliyor tip 1 diyabet haricinde. Hatta kendisi tansiyonumu ölçtü. 14-8 çıktı tansiyon. İlaç kullandığımıda biliyor. Ona rağmen heyetteki hocalar dahiliyeden %37 gözden %11 almış. %44 yapar dediler heyettekiler. Evrakları önümde onayladılar hatta.

Üst Alt