Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet ve üst solunum yolu hastasıyım. %20 oranında rapor aldım?

repatif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben tip bir diabet şeker hastasıyım gunde 4 defa iğne kullanıyorum birde askerdeyken üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi koydular o belgeyide burdaki heyete verdim bana %20 rapor verdiler az değilmi hem şeker hastasıyım hem enfeksiyon bu % 20 rapor ne işe yarar nerelerde kullana bilirim itiraz etme hakkım varmı yardım ederseniz sevinirim selamlar !

Enfeksiyon için oran vermezler ama tip1 için verilen oranlar şu şekilde:

A- Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20
B- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
C- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

C'ye uyduğunuzu düşünüyorsanız İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz...
% 40 almadıkça bir işinize yaramaz, alırsanız:
http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

bilgileriniz için çok teşekkürler ben heyete gireceğim zaman 9 10 tane toktora muayene oldum açlık kan şekerim 550 çıktı hatta dahiliye doktoru şaşırdı 550 yi görünce ama yinede %20 verdiler normalde 4 defa iğne kullanan tip 1 hastalarına daha fazla vermeleri lazım benim kan şekerim 550 çıktı en az %40 % 50 vermeleri lazımdı bunun için il sağlık müdürlüğüne başvurucam.. birdahamı heyete giricem kantahlili yaptırıcam peki şekerimin belli olması için ?

Üst Alt